Over ons

Robart Verspaning BV is sinds 2013 een begrip in de verspaningstechniek.

Rob Peters en Bart Seelen, oprichters van Robart Verspaning BV startte destijds met een 3-assige bewerkingsmachine. Al snel werd het machinepark uitgebreid en kwam er een 5-assig bewerkingscentrum bij. Hierdoor werd het mogelijk om nog complexere producten te maken. Dit was een geweldige stap richting de groei die ze in korte tijd mochten maken.

Bewerking van complexe matrijzen en freeswerk

Robart Verspaning is specialist in het aanmaken van complexe matrijzen voor diverse markten, mechanische componenten en ander freeswerk. Het moderne machinepark is zo ingericht dat men zowel moeilijk te bewerken materialen alsook geharde gereedschapsstalen kan verwerken.

Vakmanschap, hoogwaardige kennis en service

Vakmanschap, hoogwaardige kennis van materialen, technieken en service zijn de kernwaarden van het bedrijf. Door de korte lijnen waarmee het bedrijf is ingericht, kunnen we snel schakelen en bijsturen daar waar nodig. We zijn als het ware een partner voor onze klant. We denken mee ten aanzien van maakbaarheid. Dit gebeurt al in de ontwerpfase om mogelijke problemen tijdens het gietproces of productieproces te voorkomen. Meedenken en adviseren staan bij ons hoog in het vaandel en is voor onze klant, bijvoorbeeld gieterijen van essentieel belang.

ERP software

Om nogmaals de professionaliteit te benadrukken, maken we gebruik van het MKG ERP systeem. Hierdoor hebben wij onze complete machinebezetting, ordervoortgang, werkvoorbereiding, meetrapporten en planning overzichtelijk in beeld.