Robart Verspaning BV is opgericht in 2013 door Rob Peters en Bart Seelen. Beiden zijn ervaren gereedschapmakers die het vak vanuit de praktijk eigen hebben gemaakt.

Wij als bedrijf richten ons op verschillende markten waarbij complex 3D frezen onze core business is. Of het nu gaat om matrijzen of matrijsdelen, stempels, vacuümvormen, mechanische delen of prototypes, wij kijken nergens van op. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf wat uitdagingen niet uit de weg gaat.

Graag denken wij met u als klant mee in oplossingen en maakbaarheid, hierbij is het streven om het productieproces zo efficiënt mogelijk te maken wat uiteindelijk resulteert in een kostenreductie. 

Wij zijn in het bezit van 3 en 5 assige bewerkingcentrums van het merk DMG. Deze machines worden door middel van het sterke Cad/Cam pakket Visi aangestuurd, waardoor wij snel kunnen schakelen en de nachturen goed kunnen benutten, hierdoor zijn wij ook zeer flexibel.

Mocht u vragen hebben of wilt u bij ons komen kijken, dat kan. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij voor u tijd in kunnen plannen.